Despre noi
Restaurantul Casa Vranceana este fondat in 2005 si este situat pe strada Simion Barnutiu nr. 7-9, in plin centru al orasului Focsani si poate satisface cele mai pretentioase cerinte datorita unei serviri impecabile si unui meniu diversificat ce cuprinde atat preparate traditionale din bucataria romaneasca cat si preparate din bucataria internationala.

Restaurantul are o bucatarie ultramoderna in care isi desfasoara activitatea o echipa de maestrii bucatari ce pot satisface cele mai rafinate gusturi. Suntem o gazda minunata, restaurantul Casa Vranceana putand fi un loc perfect pentru o cina romantica, intalniri cu prietenii sau intalniri de afaceri. Restaurantul dispune de conexiune wireless la internet atat in incinta restaurantului cat si pe terasa.

Terasa restaurantului este decorata cu o vegetatie luxurianta atent selectionata si ingrijita fiind un loc perfect pentru a petrece cu prietenii o execenta seara de neuitat.

De asemenea, organizam mese fesitive, conferinte deoarece avem toate dotarile necesare pentru succesul garantat al oricarui eveniment, si mai presus decat toate, avem interesul de a oferi doar servicii de nota 10, astfel incat fiecare client care a fost o data in acest restaurant sa poata reveni de nenumarate ori. Cu o capacitate de 200 de locuri in interior si 200 de locuri pe terasa, poate primi cu usurinta un numar mare de clienti, si poate satisface cele mai pretentioase cerinte datorita unei serviri impecabile, unui meniu diversificat si inalt calitativ.

Langa restaurant se afla pizzeria Casa Vranceana cu o lunga traditie in prepararea delicioasei pizza italiene. Aici puteti servi o mare varietate de pizza produsa dupa retete traditionale italiene, cat si nelipsita bere. Tot aici puteti servi si cea mai mare pizza din oras cu un diametru de 50 de cm. Restaurantul Casa Vranceana va pune la dispozitie si un serviciu de catering prin intermediul caruia va puteti bucura de bucatele noastre culinare si in casa dumneavoastra, la birou sau in oricare locatie v-ati afla, transportul acestora asigurandu-se gratuit cu masina restaurantului.

Cu un design rustic si un ambient traditional, Restaurantul “Casa Vranceana” este foarte aproape de centrul orasului Focsani. Arhitectura, mobilierul, decoratiunile, panorama oferita de terasa, si amabilitatea personalului, toate va fac sa va simti intotdeana bine, sa va simti ca ACASA. Servirea ireprosabila si produsele proaspete, de calitate, sunt ingredientele cu care va intampinam. Preparatele traditionale din bucataria romaneasca si cea internationala va asteapta alaturi de toata ospitalitatea noastraContacteaza-ne pe Facebook
si noi iti vom raspunde
in cel mai scurt timp.
Galerie foto
casa vranceana focsani vrancea
casa vranceana focsani vrancea
Organizăm mese fesitive, conferințe - cu o capacitate de 200 de locuri în interior și 200 de locuri pe terasă, putem primi cu ușurință un număr mare de clienți.

CONTINUARE